Afgelopen week heeft Loes aan de band laten weten de band vanwege persoonlijke omstandigheden te verlaten. Dit nieuws is bij de overige bandleden ingeslagen als een bom. Wij weten dat Loes deze beslissing, als één van de mede grondleggers van de band, niet lichtzinnig heeft genomen, zingen is Loes haar passie. We zijn Loes dankbaar voor haar tomeloze inzet en inbreng. Wij gaan haar missen. Een band is een stukje familie en nu moeten we van een familielid afscheid nemen. Loes, namens Peter, Boudewijn, Eric, Emmanuel en Paul ...DANK JE WEL !!!......weet dat de deur voor je open blijft...

Zaterdag 26 mei is het weer zover. Dan spelen we met de band in de Schavuit in Zeist. Er zal die avond ook een inzamelingsactie zijn voor het Prinses Maxima Centrum, dus een mooi doel. Wij hopen op een grote opkomst!

Het is al weer even geleden dat we als band op het podium hebben gestaan. En daarna is het stil geworden. Dit is geen coincidence. We zijn op het moment druk bezig om te zorgen dat we vanaf eind september een hele avond lang het publiek kunnen vermaken. De setlist is inmiddels aangevuld met alle muziek die we vanaf dan willen  spelen.

Zodra er weer optredens in het vooruitzicht zijn, laten we dat weten.

Fijne zomer iedereen!

Verleden week zaterdag hebben we weer opgetreden in de Peppel. We hebben lekker en energiek gespeeld. Dat heeft helaas geen finaleplaats in de Vorstin opgeleverd, maar het optreden was zeker niet voor niets! We hebben weer goede contacten opgedaan en mogen waarschijnlijk nog wat optredens verzorgen in Zeist.

The Dirty Secrets, Maatvol en Bad Looking Trouble zijn wel door, en dat is zeker terecht! Veel succes in de Vorstin! 

Met 10 stemmen verschil naar de volgende ronde!
 

Het was super, de andere bands hadden het ook verdiend! Bedankt allemaal!

We hebben de volgende email ontvangen!

Je hebt je met By Coincidence ingeschreven op 5 december jl. voor 'The Clash of the Cover Bands, The only road to PARADISO!' editie 2017.

Ik kan jullie mededelen dat jullie zijn geselecteerd om deel te nemen aan de volgende voorronde:- zaterdag 11 maart a.s. in Pop- & Cultuurpodium De Peppel in Zeist.

Gefeliciteerd met jullie deelname!